De 2-minutenregel voor vacatures zoekenHet juist afhandelen daarvan kan zijn tegelijkertijd ons belangrijke factor. Ook vinden wij dit enorm essentieel het de gasten klantgericht geholpen geraken. Ook horen daar diverse schoonmaak werkzaamheden bij zoals dit schoonmaken met de toiletten tijdens & na de feesten.

Enkele doofblindenbegeleiders (betreffende zorgervaring) (contracturen tussen een 18 en 24 uur ieder week) Werken voor Kalorama Wanneer je één over de teams komt versterken dan merk jouw snel in overvloed het wij enorm betrokken zijn bij...

Jouw raakt klantgericht, spontaan en een harde werker! Een neem een kijkje met onze club dien een beleving bestaan, elk onderdeel dien kloppen, hier is een bar ons serieuze schakel in.

Strandpaviljoen De Branding is gelegen op het strand met Midsland met Zee, Terschelling. Doordat we op palen ogen, bestaan we dit gehele jaar open (in de wintermaanden enkel in het weekend en een vakanties).

Een logistieke dienstverlener te Schiphol zoekt WerkCentrale Holland per meteen een heftruckchauffeur. Een import en export wordt netjes en competent behandeld en afgehandeld.

Wij bieden jouw een originele en fijne werkplek met, waar collegialiteit en teamwork over omvangrijk betekenis zijn. Ons uitdagende baan in ons divers en ambitieus evenement.

De Stadtlander staat vertrouwd teneinde de gastvrijheid en heeft capaciteit hoog in het vaandel ogen. Op deze plaats hoort dus tevens ons perfect opgeruimd servies en keuken voor!

WerkCentrale Holland kan zijn gespecialiseerd in het uitzenden en werving en selectie aangaande transport en logistiek personeel. Sinds 2003 een begrip op de Luchthaven Schiphol en in de havens van Rotterdam.

Dit keer betreft dit ons uitbreiding aangaande dit "studenten team" die gaarne voor wensen verdienen met hoge ploegentoeslagen!

Jouw overtreft gaarne de wensen en verwachtingen aangaande de gasten. - Jouw raakt energiek en hebt idee vanwege humor. - Je bent een teamplayer doch mag tevens goed zelfstandig werken - Verantwoordelijkheidsgevoel Hetgeen verlenen we? - De geschikte begeleiding en ondersteuning over ondervinden horeca medewerkers - Ons dynamische, leerzame en in het bijzonder gezellige werkplek voor 10 - 16 uur per week in ons over een grootste horecabedrijven betreffende Noord-Nederland. - Trainingen om andere bekende en vaardigheden op te verrichten; - Ons salaris conform horeca cao Ben je geïnteresseerd in die vacature? Solliciteer vervolgens door je motivatie met CV te sturen tot marijke@driegezustersgroningen.nl

Wij bestaan op zoek tot enthousiaste barmedewerkers met verantwoordelijkheidsgevoel en oefening in de horeca. Een positie kan zijn vanwege summier 4 dag per week en flexibele inzetbaarheid voor feesten en speciale avonden kan zijn nodig. Sollicitatieprocedure

Assistent bedrijfsleider gezocht Ben je sociaal, gastvrij en iedere keer vrolijk? Kan zijn de horeca ook niet jou werkzaamheid maar je passie, je roeping en je liefhebberij? Vind jij het aangenaam om betreffende eten en drinken aan de gang te bestaan? Zie jij uitdaging in het begeleiden met parttime medewerkers? Ben jij diegene die altijd weet ons horecazaak bezit willen runnen? Vervolgens zoeken we je! Vanwege Sportsbar-Groningen bestaan wij op zoek naar ons assistent bedrijfsleider/operationeel manager die een uitdaging tegenkomt in het runnen met een horecazaak en ook niet vies kan zijn aangaande een handen uit een mouwen steken!

Ervaring kan zijn ook niet verplicht maar een passie teneinde te werken in een nachthoreca wel! reference Jouw kan jouw CV plus foto en motivatie mailen tot cafedonovans@gmail.com

Een beurs op Schiphol zoeken we fulltime vrachtwagenchauffeurs voor dit cateren aangaande vliegtuigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *